Om oss

Om oss

 

 

Vi vill bidra med kunskap, verktyg och metoder så att alla medarbetare når framgångsrika resultat och blir stolta ambassadörer!

 

 

Med över 18 års erfarenhet, vill vi bidra med metodkunskap, vårt engagemang och fokus för att på bästa sätt stötta yrkespersoner i att nå arbetsglädje och resultat i sitt arbete med arbetsmarknadsfrågor.

 

Vi vill öka kunskapen och förutsättningarna för den komplexa yrkesroll som arbetet kräver, genom att utveckla de nyckelkompetenser som krävs för att nå sin fulla potential.

 

Detta gör vi genom ständig metod- och kompetensutveckling samt utveckling av nya verktyg, för att underlätta vägen till att nå hållbara resultat.

 

Vi utgår från grundmetodiken och tar även med inslag av den vidareutveckling som har skett över tid för att nå bästa resultat.

 

Letar du efter en bra Supported Employment utbildning?

 

Läs mer om våra utbildningar och tjänster som vi kan bistå med.

REFERENSER

 

"Annika har varit och är ett stort stöd i vårt arbete med implementeringen av Supported Training. Annika är lätt att samarbeta med och ställer snabbt om sig och handleder utifrån verksamheters olikheter och behov. Vi är mycket nöjda med hennes insatser hos oss"

(chef/kursdeltagare)

"Absolut den bästa utbildningen. Någonsin! Konkreta verktyg, inspiration och nu kommer jag känna mig trygg i mitt arbete"

(kursdeltagare)

 

Låt oss få vara med på er utvecklingsresa!

 

 

 

Vi tillämpar ett helhetsperspektiv genom att erbjuda:

  • Utbildning
  • Handledning
  • Föreläsning
  • Konsultstöd
  • IT-stöd
  • Utvecklingsplattform

KONTAKTA OSS

 

www.cesolutions.se

Mobil: 0707-546455

Email: info@cesolutions.se

SAMARBETSPARTNERS

effektiva verktyg i vardagen

 

www.ceexcellence.se

www.sumeto.se

FÖLJ OSS GÄRNA PÅ

Copyright © All Rights Reserved